Header

Megaprinting is een reclame- en printbedrijf en is opgericht in 2007 door Marcel Langeland en Harry Peek, die hun sporen al ruim verdiend hebben in de reclame- en signbranche. Op gebied van reclametechniek en communicatie zijn krachten samen gebundeld tot een dynamische onderneming.

Megaprinting ondersteund uw reclamecampagne. Ook kunnen wij uw reclamecampagne compleet verzorgen van planning tot ontwerp en van productie tot installatie. Megaprinting maakt reclame voor u. Wij houden ons bezig met allerhande reclame, XXL-printing en beletteringen voor indoor en outdoor toepassingen.

In 2016, door uitbreiding van de werkzaamheden, zijn wij verhuisd naar een grotere locatie om onze klanten nog beter te bedienen. We zijn gespecialiseerd in het snijden en plakken van kwaliteitsfolies en het produceren en aanbrengen van prachtige full color prints (ook grootformaat) op gevel, auto, muur, raam, bord, doek, vlag, canvas en andere toepassingen zoals bijvoorbeeld papier en textiel.

Megaprinting heeft ook lichtbakken, zuilen, doos- en freesletters in het pakket zitten om een perfecte uitstraling te geven aan uw bedrijfsimago.

Megaprinting heeft als extra specialisme het carwrapping omarmd en maakt gebruik van gecertificeerde mensen om de opdrachten uit te voeren.
Kwaliteit is de standaard.